Wespenbestrijding Tilburg

Wespenbestrijding is een vak apart. In Tilburg is FvGestel Plaagdierbeheersing een echte specialist op dit gebied. Niks is zo vervelend als een stel irritante wespen op een mooie zomerse dag. Ze zoemen om uw hoofd heen, proberen in uw drinken te komen en uw kind wordt hysterisch als hij een wesp ziet. Weg heerlijk ontspannen middag in de tuin. Wespenbestrijding biedt een oplossing. In Tilburg, Den Bosch, Breda, Waalwijk en omgeving helpen wij u van uw plaag af. Zodat u weer rustig verder kan genieten in de tuin.

Hoe herkent u een wespennest?

Hoe weet u nu of u last heeft van een wespennest? Als er veel wespen rondom of in uw woning vliegen, kan dat betekenen dat u een nest in de buurt heeft. Een nest kan verschillende vormen hebben. Dat is afhankelijk van de wespensoort die het nest maakt. Een wespennest is een ingenieus en mooi kunstwerk. Het wordt gemaakt van laagjes gekauwde houtvezels of plantenvezels. Nesten kunnen ook verschillende kleuren hebben, maar meestal zijn ze grijs. Dat ligt eraan van welke vezels en door welke soort wesp het gemaakt is. En er kunnen ook meerdere ingangen zijn. Sommige wespennesten zijn nog klein, misschien zijn ze nog in aanbouw. Maar een volgroeid wespennest kan wel zo groot worden als een basketbal. Wilt u het nest weg hebben? Voor wespenbestrijding in Tilburg moet u bij FvGestel Plaagdierbeheersing zijn.

Laat het aan een vakman over

Wespenbestrijding is specialistenwerk. In Tilburg kunt u deze klus het beste aan ons over laten. Ga liever niet zelf aan de slag met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes. Wespen reageren zeer agressief als ze worden aangevallen. Ze komen massaal op u af en voordat u het weet bent u meerdere keren gestoken.  Alleen iemand die echt verstand van zaken heeft, kan een nest op een veilige manier uitroeien. Dit doen we bovendien op basis van garantie.

Plan van aanpak

Heeft u een wespennest? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zoeken eerst uit waar het nest zich bevindt en hoe groot het is. Zitten de wespen in de spouw of hangt er een nest op zolder? Voor elk scenario hebben wij de juiste aanpak. Vooraf bespreken we met u de bestrijdingsmethode en de daaraan verbonden kosten. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.  Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in wespenbestrijding in omgeving Tilburg, Den Bosch, Breda en Waalwijk? FvGestel Plaagdierbeheersing is een ervaren bedrijf dat aan elke ongedierteplaag een einde kan maken. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt over wespenbestrijding in Tilburg.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...