Houtworm bestrijden Tilburg

Al tijden last van houtworm? Wacht niet met bestrijden! In Tilburg is FvGestel Plaagdierbeheersing de aangewezen specialist om u van uw houtwormplaag af te helpen. Houtworm bestrijden moet door vakkundige professionals gedaan worden, want aanhoudende problemen kunnen tot grote bouwkundige schade leiden. Als u een houtwormprobleem heeft, is het daarom van groot belang om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Schakel dan ook altijd een professional in die veel ervaring heeft met houtworm bestrijden. In de regio Tilburg, Waalwijk, Breda en Den Bosch is FvGestel een vertrouwd adres.

Vervelende beestjes

Houtwormen zijn klein maar de schade die ze achterlaten is enorm groot. Houtworm is in de volksmond een verzamelnaam voor een aantal soorten kevers en torren die beschadigingen aan hout toebrengen. In Nederland zijn boktor en houtworm het meest vaak de boosdoeners. Althans de larven van deze tor, deze boort gaten hout door het op te eten. Afhankelijk van de soort kan aantasting door houtworm tot ernstige schade leiden. Soms is de schade zo groot dat aangetast houtwerk vervangen moet worden. De huisboktor is een van de schadelijkste knaagkevers in Nederland. Dit beestje kan dan ook volledige kapconstructies vernielen. Soms blijven houtwormplagen jarenlang verborgen, met ernstige schade tot gevolg en zelfs instortingsgevaar tot gevolg. Als u last heeft van houtworm, ziet u kleine boorgaatjes in het hout. En op de vloer komt u hoopjes zaagsel tegen. Soms zijn de larven zelf ook zichtbaar.

Onze werkwijze

Zodra u een houtwormprobleem vermoedt, is het belangrijk snel actie te ondernemen. Ga niet zelf aan de slag met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes maar schakel een professional in om houtworm te bestrijden. In de regio Tilburg voert een medewerker van ons eerst een grondige inspectie uit om de grootte van het probleem vast te stellen. Tijdens dit onderzoek kijken we ook naar de conditie van het hout. Is het te erg aangetast, moet het vervangen worden. Na onderzoek kunnen we u vertellen om welke houtworm het gaat, hoe ernstig het probleem is en hoe we de houtworm het beste kunnen bestrijden.

Over ons

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder die houtworm kan bestrijden in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch en Waalwijk? Schakel dan FvGestel Plaagdierbeheersing in. Niet alleen als u last heeft van houtworm, maar ook kakkerlakken, muizen, bedwantsen en wespen kunnen we bestrijden. Onze professionals maken aan elke plaag snel een einde. Wilt u meer weten onze verschillende bestrijdingsmethodes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...