Ongediertebestrijding Breda

Zoekt u een specialist op het gebied van ongediertebestrijding in Breda? Zoek dan niet verder, u bent bij FvGestel Plaagdierbeheersing aan het goede adres. Ongedierte in en rondom huis worden als vervelend of hinderlijk ervaren. Maar soms is het zelfs ronduit gevaarlijk. Sommige plaagdieren brengen ernstige ziektes over of kunnen voor grote schade zorgen aan uw eigendommen. Het is dus zaak om een plaag zo snel mogelijk de kop in te drukken door middel van ongediertebestrijding. In Breda, Tilburg, Den Bosch en Waalwijk zijn wij de specialist.

Verschillende soorten

Ongedierte is er in veel verschillende soorten. Van groot tot klein en van makkelijk tot moeilijk te bestrijden. De meest voorkomende plaagdieren in Nederland zijn ratten en muizen, houtaantasters, bedwantsen, vlooien en wespen. Voor al deze plaagdieren hebben wij een geschikte bestrijdingsvorm. Allereerst stellen we vast om wat voor ongedierte het gaat, wat de leefwijze is en welke schade aangericht kan worden. Want bestrijding is niet altijd nodig, soms zijn een aantal hygiënische en bouwkundige maatregelen al voldoende om de overlast op te lossen. Wanneer preventie niet genoeg is, kunnen we starten met bestrijding op basis van rodenticiden en insecticiden. We maken vooraf een prijsopgave zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Sectoren

FvGestel Plaagdierbeheersing is werkzaam in verschillende sectoren. Want iedereen kan te maken krijgen met ongedierte, of u nu een horecabedrijf of een agrarische onderneming heeft. Maar we hebben ook klanten in het midden- en kleinbedrijf en de voedselindustrie. Speciaal voor bedrijven bieden wij jaarcontracten aan voor het bestrijden en monitoren van allerlei soorten ongedierte dat u niet binnen wilt hebben. De jaarcontracten worden speciaal afgestemd op uw bedrijf. Zodat u verzekerd bent van kwaliteit en nooit te veel betaald.

Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor ongediertebestrijding in Breda en omgeving.

Onze werkwijze

U kunt ons inschakelen als u overlast heeft van plaagdieren. Met behulp van plaagdierenmanagement streven wij ernaar uw problemen voorgoed op te lossen. Daarom krijgt u van ons adviezen om toekomstige problemen te voorkomen. We maken altijd eerst een risico-inventarisatie en daarna een plan van aanpak. We houden rekening met verschillende zaken, zoals de bouwkundige staat, de hygiëne en bedrijfsmatige wering van uw locatie. Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in ongediertebestrijding in Breda, Waalwijk, Tilburg, Den Bosch en omgeving? FvGestel Plaagdierbeheersing is een ervaren bedrijf dat aan elke ongedierteplaag een einde kan maken. Of u nu last heeft van boktorren of wespen. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt over ongediertebestrijding in Breda.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...