Wespenbestrijding Breda

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van wespenbestrijding in de regio Breda? Dan bent u bij FvGestel Plaagdierbeheersing aan het goede adres. Wespen kunnen u, uw gezin, en andere mensen in de buurt lastigvallen. Ze zoemen rond uw hoofd, landen in uw drankje of, erger nog, steken u in uw arm. Wie aanhoudend last heeft van wespen, weet hoe vervelend deze beesten kunnen zijn. En mensen met een allergie voor wespengif, moeten zeker goed uitkijken. Als ze gestoken worden, kunnen ze in het ziekenhuis belanden. Wespenbestrijding is de oplossing. In Breda, Waalwijk, Tilburg en Den Bosch zijn wij de aangewezen professionals en bovendien bieden wij u garantie.

Hoe spoor je wespennest op?

Een wespennest is niet altijd snel te vinden. Maar als u last heeft van wespen in huis, heeft u mogelijk een nest in de muur, in de slaapkamer of op zolder. Als u vooral last heeft van wespen in de tuin, dan zit er waarschijnlijk een nest in de grond of ergens in de buurt. U kunt het nest opsporen door de vliegroute van de wesp te volgen. Misschien ziet u wel wespen in een muur verdwijnen of onder het dak van uw woning. Dan heeft u waarschijnlijk een nest in de buurt.

Laat het aan een vakman over

Het bestrijden van wespen een vak apart. Er zijn sprays te koop waarmee u wespen kunt doden. Of u kunt zelf een wespenval maken. Maar een val met zoete limonade trekt alleen maar meer wespen aan. En hiermee doodt u maar een paar wespen terwijl er in een nest vaak honderden wespen verblijven. Nog een aantal methodes die wij vaak horen: het nest stuk maken, verdrinken, in brand steken of dicht stoppen. Dit willen we u echt afraden. Wespen reageren zeer agressief als ze worden aangevallen. Ze komen massaal op u af en voordat u het weet bent u meerdere keren gestoken. En dat kan ernstige gevolgen hebben. Schakel daarom altijd een professional in. Zij hebben het nest binnen de kortste keren uitgeroeid.

Plan van aanpak

Allereerst kijken we hoe groot het nest is en waar het nest zich bevindt. Zitten de wespen in de spouw of hangt er een nest in de boom? Wij hebben voor elk scenario de juiste aanpak. Natuurlijk bespreken we onze aanpak met u en we vertellen u direct wat het moet gaan kosten. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in wespenbestrijding in omgeving Breda, Waalwijk, Tilburg en Den Bosch? FvGestel Plaagdierbeheersing is een ervaren bedrijf dat aan elke ongedierteplaag een einde kan maken. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt over wespenbestrijding in Breda.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...