Ongediertebestrijding Dongen

Als u een specialist zoekt op het gebied van ongediertebestrijding in Dongen, dan bent u bij FvGestel Plaagdierbeheersing aan het goede adres. Ongedierte in of rondom uw woning of bedrijf is naast hinderlijk, soms ook gevaarlijk. Sommige plaagdieren kunnen voor ernstige schade zorgen aan uw eigendommen. Ze kunnen zelfs ernstige ziektes overbrengen. Daarom is het belangrijk om een plaag zo snel mogelijk de kop in te drukken. Dat kan door ongediertebestrijding. In Dongen komt u dan al snel bij ons uit. Wij hebben jarenlange ervaring en leveren altijd maatwerk.

Verschillende soorten

Ongedierte is een breed begrip. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, van groot tot klein en van makkelijk tot moeilijk te bestrijden. Wel is het zaak om het aan een professional over te laten, u weet dan zeker dat u voorgoed van uw problemen af wordt geholpen. In Nederland zijn de meest voorkomende plaagdieren ratten en muizen, houtaantasters, bedwantsen, vlooien en wespen. Voor alle plaagdieren hebben wij een geschikte bestrijdingsvorm. Voordat we beginnen met bestrijden, stellen we eerst vast om wat voor ongedierte het gaat. Soms is bestrijding zelfs niet nodig, een aantal hygiënische of bouwkundige maatregelen kunnen ervoor zorgen dat u geen last meer heeft van plaagdieren. Wanneer preventie niet genoeg is, starten we met bestrijding op basis van rodenticiden en insecticiden. U krijgt van ons altijd vooraf een prijsopgave, u komt dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Verschillende sectoren

FvGestel Plaagdierbeheersing is werkzaam in verschillende sectoren, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Of u nu een horecabedrijf of een agrarische onderneming hebt, iedereen kan te maken krijgen met ongedierte. We hebben ook klanten in het midden- en kleinbedrijf en de voedselindustrie. Speciaal voor bedrijven bieden wij ook jaarcontracten aan voor het bestrijden en monitoren van allerlei soorten ongedierte dat u absoluut niet binnen wilt hebben. De jaarcontracten zijn speciaal afgestemd op uw situatie en bedrijf. U bent daardoor altijd verzekerd van de beste ongediertebestrijding tegen de beste prijs.

Onze werkwijze

Ons streven is om uw plaagdierproblemen voorgoed op te lossen. Dat doen we met behulp van plaagdiermanagement. Zo krijgt u advies van ons om toekomstige problemen te voorkomen. We maken altijd eerst een risico-inventarisatie en daarna een plan van aanpak. Daarbij houden we rekening met verschillende zaken, zoals de bouwkundige staat, de hygiëne en bedrijfsmatige wering van uw bedrijf. Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in ongediertebestrijding in Dongen en omgeving? Dan staan de specialisten van FvGestel Plaagdierbeheersing voor u klaar.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...