Wespenbestrijding Drunen

Zoekt u een specialist op het gebied van wespenbestrijding? In Drunen en omgeving staat FvGestel Plaagdierbeheersing voor u klaar als u te maken heeft met een wespenplaag. Wespen zijn echte plaagdieren, ze kunnen u, uw gezin, en andere mensen in uw omgeving lastigvallen. Ze zoemen rond uw hoofd, landen in uw drankje of, erger nog, steken in uw lichaam. Niets is zo vervelend als wespen op een mooie zomerse dag. Heeft u al langere tijd last van wespen? Wespenbestrijding is de oplossing. In Drunen is FvGestel Plaagdierbeheersing de specialist op het gebied van ongediertebestrijding. Wij bieden u daarnaast de garantie dat u van uw wespenprobleem af wordt geholpen.

Waar zit dat wespennest

U telt steeds meer wespen in uw tuin of rondom uw huis. U vermoedt dat u te maken heeft met een wespennest. Maar waar zit dat nest? Wespennesten zijn niet altijd makkelijk op te sporen. Maar er zijn wel wat voorbeelden waar u iets aan kunt hebben. Zitten de wespen vooral in uw tuin? Dan zit er waarschijnlijk een nest ergens in de grond. Spoor het nest op door de vliegroute van de wesp te volgen. Misschien ziet u wel wespen in de muur of onder het dak verdwijnen. Dat zijn ook geliefde plekken voor wespen om een nest te bouwen.

Werk voor een vakman

Heeft u het nest gevonden? Ga dan niet zelf aan de slag met sprays of andere huis-tuin-en-keuken middeltjes. U maakt het vaak alleen maar erger. Ook wespen lokken met zoete limonade is een slecht idee. Het trekt alleen maar meer vliegende insecten aan. Nog een aantal andere methodes die we vaak tegenkomen: het nest stuk maken, verdrinken, in brand steken of dichtstoppen. Doe het niet, wespen reageren zeer agressief als ze in gevaar zijn. Ze komen massaal op u af en voordat u het weet bent u meerdere keren gestoken. Dat kan zelfs gevaarlijk zijn. Schakel daarom altijd een professional in voor wespenbestrijding. In Drunen staan wij altijd voor u klaar.

Hoe verwijder je een nest?

De professionals van FvGestel Plaagdierbeheersing zoeken eerst uit waar het nest zich bevindt en hoe groot het is. Is het nest moeilijk of makkelijk bereikbaar? Zit het in een spouw of een boom? Voor elk scenario hebben wij de juiste aanpak. Vooraf bespreken we met u wat we precies gaan doen en wat de kosten zijn. Vervolgens gaan we aan de slag, met de garantie dat u van uw wespenplaag verlost wordt. Voor wespenbestrijding in Drunen staan wij hoog aangeschreven. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...