Ratten bestrijden Den Bosch

Ratten in uw bedrijfspand? Laat ze bestrijden, en snel ook! In Den Bosch maakt FvGestel Plaagdierbeheersing vakkundig een einde aan elke rattenplaag. Ratten zijn niet geliefd en dat is niet gek. Ze zorgen voor veel overlast en hebben een slecht imago. Deze beesten wil niemand dan ook binnen hebben. Heeft u toch last van ratten, laat ze dan snel bestrijden. In Den Bosch, Breda, Waalwijk en Tilburg kunnen wij u snel en professioneel helpen. Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak met een van onze bestrijders.

Ratten veroorzaken veel schade

De bruine rat komt in Nederland vaak voor en zorgt dan ook voor de meeste overlast. Ze leven meestal in het riool maar dringen ook bedrijfspanden binnen. En daar kunnen ze voor veel schade zorgen. Ze knagen graag aan elektriciteitskabels en zo ontstaat er een risico op brand. Maar het gevaarlijkste is dat het echte ziekteverspreiders zijn. Ze kunnen levensgevaarlijke ziektes overbrengen zoals salmonella of de ziekte van Weil. Bij de laatste ziekte kan zelfs nierfalen optreden. Een rattenplaag wordt ook niet altijd snel opgemerkt. De beesten zijn voornamelijk ’s nachts actief. Wilt u zeker weten of u ratten in pand hebt? Houd dan de volgende aanwijzingen in de gaten. Vindt u donkere en langwerpige uitwerpselen op de grond? Hangt er een onaangename geur of wordt er geknaagd aan voedsel of meubels? En hoort u soms geschuifel in de muren? Dan heeft u waarschijnlijk ratten in huis.

Hoe kunt u ratten bestrijden?

Allereerst is het zaak om geen ratten binnen te krijgen. Let daarom op dat u geen voedsel laat slingeren. En loop uw leidingwerk eens na. Ratten zien vaak de mogelijkheid om via kapotte buizen binnen te komen. Als u toch ratten binnen hebt, kan alleen een professionele ongediertebestrijder ze weer verdrijven. Het grote probleem is namelijk dat ratten nooit alleen komen en zich goed verstoppen. Dat maakt het bestrijden van ratten lastig. In Den Bosch helpen wij u met dit probleem. Maak daarom vandaag nog een afspraak zodat u snel van de ratten verlost bent.

Over ons

Zoekt u een ervaren ongediertebestrijder die ervaring heeft met ratten bestrijden in Den Bosch, Breda, Waalwijk, Tilburg en omgeving? FvGestel Plaagdierbeheersing is dan het juiste adres. Onze professionals hebben veel ervaring en maken korte metten met elke ongedierteplaag. Of u nu last heeft van ratten of wespen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op als u ratten wilt bestrijden in Den Bosch of omgeving.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...