Bedwantsen bestrijden Breda

Last van bedwantsen? Wacht niet met bestrijden! In Breda is FvGestel Plaagdierbeheersing het aangewezen adres als u deze kriebelbeestjes in bed aantreft. Bedwantsen zijn namelijk hardnekkig en het bestrijden van een bedwantsenplaag is geen eenvoudige klus. Schakel daarom altijd een professional in als u bedwantsen wilt laten bestrijden. Wij zijn werkzaam in Breda, Den Bosch, Tilburg, Waalwijk en omgeving. Na onze hulp treft u geen bedwants meer aan in uw bed en kunt u weer rustig slapen.

Bedwantsen komen steeds vaker voor

Het zag er een tijdje naar uit dat de bedwants voor een groot deel was uitgeroeid in de Westerse wereld. Maar niks is minder waar. Het beestje komt steeds vaker voor en is vooral een plaag voor hotels en vervoersbedrijven. Reizigers nemen de bedwantsen namelijk mee. Bijvoorbeeld van een hotelbed op een vakantieadres, maar ook vanaf een trein- of vliegtuigstoel. Hoe meer verschillende mensen ergens zitten of liggen, hoe groter de kans op bedwantsen. Heeft u eenmaal bedwantsen in uw bed dan zult u dat allereerst merken aan jeuk. De kleine beestjes laten zich niet zien maar wachten tot u slaapt voordat ze toeslaan. Als u heerlijk in dromenland bent, steken ze en zuigen vervolgens het bloed van het slachtoffer op. Dit veroorzaakt jeuk. Het blijft ook niet bij een beet. Bedwantsen kunnen honderden eitjes leggen dus u heeft binnen de kortste keren last van een echte plaag.

Een ware plaag

Het is niet eenvoudig om een bedwantsenplaag te herkennen. Ervaren bestrijders van FvGestel Plaagdierbeheersing kunnen een plaag snel aantonen. Vervolgens gaan we samen met u kijken hoe we het bedwantsenprobleem het beste kunnen aanpakken. Zo checken we bijvoorbeeld waar de bedwantsen allemaal zitten. Want helaas blijven ze niet alleen in de slaapkamer. Schakel daarom alleen een erkend bedrijf in als u bedwantsen wilt laten bestrijden. In Breda staat FvGestel Plaagdierbeheersing goed aangeschreven en heeft al menig ongedierteplaag weten te beëindigen. Zelf kunt u ook al het een en ander doen. Was uw beddengoed en kleding zorgvuldig en verplaats het in afgesloten plastic zakken, in verband met besmettingsgevaar. Onze deskundige bestrijder vertelt u meer over hoe u dat het beste kunt doen. En denk goed na over waar de bedwantsen allemaal kunnen zitten. Het zijn hardnekkige beestjes, dus soms zijn er meerdere behandelingen nodig voordat u van het probleem verlost bent.

Over ons

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder die bedwantsen kan bestrijden in omgeving Breda, Den Bosch, Tilburg en Waalwijk? Schakel dan FvGestel Plaagdierbeheersing in. Niet alleen als u last heeft van bedwantsen, maar ook muizen, houtworm en wespen kunnen we vakkundig bestrijden. Onze professionals maken aan elke plaag snel een einde.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...