Houtworm bestrijden Waalwijk

Heeft u last van houtworm? Wacht niet met bestrijden! In Waalwijk moet u dan bij FvGestel Plaagdierbeheersing zijn. Wij zijn de aangewezen specialist op het gebied van ongediertebestrijding. Bestrijding van houtworm moet door een erkend en vakkundig bedrijf gedaan worden, want aanhoudende problemen kunnen tot grote schade aan uw woning leiden. Schakel bij een houtwormprobleem dan ook zo snel mogelijk een professional in. En ga alleen in zee met een bedrijf dat ervaring heeft met houtworm bestrijden. In Waalwijk, Tilburg, Breda en Den Bosch en omgeving is FvGestel het adres waar u moet zijn.

Vervelende beestjes die grote schade kunnen veroorzaken

U moet houtworm zeker niet onderschatten. Deze kleine beestjes kunnen namelijk veel schade veroorzaken. Houtworm is een verzamelnaam voor een aantal soorten kevers en torren die beschadigingen aan hout toebrengen. Boktor is in Nederland de grootste veelvraten. De laren van deze tor boren gaten in het houtwerk door het hout op te eten. En dat kan best snel gaan. Afhankelijk van de soort kan aantasting door houtworm tot ernstige schade leiden. Als er niks gedaan wordt, kan het voorkomen dat het aangetaste houtwerk instort of compleet vervangen moet worden. Soms blijven houtwormplagen jarenlang verborgen, met ernstige schade tot gevolg. Ziet u kleine gaatjes in het hout en liggen er hoopjes zaagsel onder het houtwerk? Dan is de kans groot dat u last heeft van houtworm

Onze werkwijze

Als u denkt dat er houtworm in uw woning zit, is het belangrijk snel actie te ondernemen. Ga niet zelf aan de slag met maar schakel een professional in om houtworm te bestrijden. In Waalwijk maakt FvGestel Plaagdierbeheersing voorgoed korte metten met plaagdieren zoals houtworm. Een medewerker van ons voert eerst een grondige inspectie uit om de grootte van het houtwormprobleem vast te stellen. Tijdens dit onderzoek kijken we tegelijkertijd naar de conditie van het houtwerk. Is het erg aangetast, dan moet het vervangen worden. Na ons gedegen onderzoek kunnen we u vertellen om welke houtworm het gaat, hoe ernstig het probleem is en hoe we de houtworm het beste kunnen bestrijden.

Over ons

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder die houtworm kan bestrijden in omgeving Waalwijk, Tilburg, Breda, Den Bosch? Schakel dan FvGestel Plaagdierbeheersing in. Niet alleen als u last heeft van houtworm, maar ook muizen, bedwantsen en wespen kunnen we vakkundig bestrijden. Onze professionals maken aan elke plaag snel een einde. Wilt u meer weten onze verschillende bestrijdingsmethodes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...