Ratten bestrijden Breda

Last van ratten en wilt u ze laten bestrijden? In Breda maakt FvGestel Plaagdierbeheersing snel een einde aan een rattenplaag. Ratten hebben een slecht imago en dat is niet vreemd. Ze zorgen voor veel overlast en zien er ook nog eens eng uit. U wilt deze beesten dan ook absoluut niet binnen hebben. Heeft u toch ratten op bezoek, laat ze dan snel bestrijden. In Breda, Waalwijk, Tilburg en Den Bosch kunnen wij u op een snelle en professionele manier helpen. Maak vandaag nog een afspraak.

Ratten veroorzaken veel schade

In Nederland komt de bruine regelmatig voor. Deze rattensoort zorgt dan ook voor de meeste overlast. Eenmaal binnen, knagen ze graag aan elektriciteitskabels en zo kan er makkelijk brand ontstaan. Maar het gevaarlijkste is dat het echte ziekteverspreiders zijn. Zo kunnen ze levensgevaarlijke ziektes overbrengen zoals de ziekte van Weil of een salmonellabesmetting. Het kan enige tijd duren voordat u een rattenplaag opmerkt. Ze zijn voornamelijk ’s nachts actief. Toch zijn er wel een aantal aanwijzingen. Vindt u donkere en langwerpige uitwerpselen in uw bedrijfspand? Hangt er een onaangename geur of wordt er geknaagd aan voedsel of meubels. Dan heeft u waarschijnlijk ratten in uw pand.

Hoe kunt u ratten bestrijden?

Als u ratten binnen hebt, kan alleen een professionele ongediertebestrijder een einde maken aan de plaag. Het grote probleem is namelijk dat ratten nooit alleen komen en zich goed verstoppen. Dat maakt het bestrijden van ratten erg lastig. In Breda zijn wij er gelukkig om u te helpen. Allereerst kijken we hoe de ratten zijn binnengekomen en waar ze verblijven. Heeft u bijvoorbeeld problemen met het riool? Want meestal is dit de belangrijkste reden van een ratteninvasie in uw bedrijfspand. Vervolgens maken we een plan van aanpak en vertellen we u meer over de daarbij behorende kosten. En natuurlijk kijken we samen met u naar een oplossing om een nieuwe rattenplaag te voorkomen. Want als u de oorzaak niet aanpakt, zijn de ratten binnen de kortste keren weer terug.

Over ons

Zoekt u een ervaren ongediertebestrijder die veel ervaring heeft met ratten bestrijden in Breda, Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en omgeving? FvGestel Plaagdierbeheersing is dan de aangewezen specialist. Onze professionals hebben veel ervaring en maken korte metten met elke ongedierteplaag. Of u nu last heeft van ratten of wespen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op als u ratten wilt bestrijden in Breda of omgeving.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...