Boktor bestrijden Waalwijk

Boktor bestrijden is niet eenvoudig. In Waalwijk is FvGestel Plaagdierbeheersing de professional op het gebied van ongediertebestrijding. Niet alleen als u last heeft van boktorren maar ook een wespenplaag of rattenkolonie kunnen wij snel en effectief bestrijden. Heeft u een boktor gezien? Schakel dan snel een specialist in. De boktor is op zich niet schadelijk, maar zijn nakomelingen wel! Deze larven, ook wel houtwormen genoemd, vreten zich binnen no time door hout heen en veroorzaken dan ook veel schade. Wilt u de boktor effectief laten bestrijden? In Waalwijk, Tilburg, Breda en Den Bosch hoeft u maar te bellen en wij staan op de stoep.

Boktor, wat is het?

In Nederland komt de boktor best vaak voor. Het is een houtborende insectsoort waarvan verschillende soorten bestaan. Niet elke soort is ook schadelijk. Alleen de zogenoemde drooghoutboorders veroorzaken veel schade en zijn dol op naaldhout, zoals grenen en vuren. De boktor kan soms tot wel 2,5 centimeter groot worden. Hij is herkenbaar aan zijn dekschild en twee scharen aan de voorzijde van de kop. Maar belangrijker is het om de larve van de boktor te herkennen. Een boktorlarve is lichtgekleurd en wordt zo’n 30 millimeter groot. De houtworm knaagt zich een weg door houten voorwerpen om zich te voeden. Ze kunnen praktisch hele houten constructie kapot vreten. Er blijft niets van over als er niks aan de boktor gedaan wordt. Bestrijden is echt nodig. In Waalwijk doen wij dat vakkundig en efficiënt voor u.

Onze werkwijze

U kunt ons inschakelen als u overlast heeft van plaagdieren in uw woning. Met behulp van plaagdierenmanagement streven wij ernaar uw problemen voorgoed op te lossen. We starten altijd met een risico-inventarisatie en maken daarna een plan van aanpak. We houden rekening met verschillende zaken, zoals de bouwkundige staat en de hygiëne.

Over ons

Zoekt u een ongediertebestrijder die weet hoe hij de boktor moet bestrijden in Waalwijk, Breda, Tilburg, Den Bosch en omgeving? FvGestel Plaagdierbeheersing is een ervaren bedrijf dat aan elke ongedierteplaag een einde kan maken. Of u nu last heeft van boktorren of wespen. Neem vrijblijvend contact met ons op als u boktor wilt laten bestrijden in Waalwijk.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...