Ratten bestrijden Waalwijk

Laat ratten snel bestrijden. In Waalwijk helpt FvGestel Plaagdierbeheersing u snel en vakkundig van een rattenplaag af. Ratten dragen ziektes met zich mee en brengen schade toe aan bekabeling, meubilair en tuinen. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van professionele hulp. Als u ratten wilt bestrijden in de regio Waalwijk, Tilburg, Den Bosch of schakel dan altijd een professional in. Wij bestrijden ratten op een snelle en effectieve manier en nemen daarnaast preventiemaatregelen om een nieuwe plaag te voorkomen. Want als u geen maatregelen neemt, zijn deze knaagdieren binnen de kortste keren weer terug.

Ratten veroorzaken veel schade

Ratten zijn echte plaagdieren die veel leed kunnen veroorzaken. Zowel de bruine als zwarte rat draagt ernstige ziektes met zich mee zoals de ziekte van Weil, salmonella en E coli bacterie. Ze zorgen ook nog voor veel schade. Ze zijn namelijk dol op knagen en dan met name aan kabels, meubels en voedselresten. Maar hoe herkent u nu een rattenplaag? U vindt uitwerpselen van ongeveer 1 centimeter lang in gootstenen, hoeken of kasten. Er hangt een penetrante ammoniakgeur in een kast of andere afgesloten ruimte. U hoort krassende geluiden in muren of plafonds. Of u ziet dat er geknaagd wordt aan kabels en meubels. Laat dan ratten dan zo snel mogelijk bestrijden. In Waalwijk helpen wij u efficiënt van de ratten af.

Hoe kunt u ratten bestrijden?

Ratten moeten zo snel mogelijk verjaagd worden. Ze vermenigvuldigen zich erg snel en voor u het weet zit uw hele bedrijfspand vol met ratten. Schakel FvGestel Plaagdierbeheersing in om ratten op professionele wijze bestrijden in Waalwijk. Allereerst kijken we hoe de ratten zijn binnengekomen en waar ze zich verstoppen. Heeft u bijvoorbeeld problemen met het riool? Want meestal is dit vaak de belangrijkste reden van een ratteninvasie bij u binnen. Vervolgens maken we een plan van aanpak en vertellen we u meer over de kosten. En natuurlijk kijken we samen met u naar een oplossing om een nieuwe rattenplaag te voorkomen. Want als u de oorzaak niet aanpakt, zijn de ratten binnen de kortste keren weer terug.

Over ons

Zoekt u een ongediertebestrijder die veel ervaring heeft met ratten bestrijden in Waalwijk, Breda, Tilburg, Den Bosch en omgeving? FvGestel Plaagdierbeheersing is de aangewezen specialist. Onze professionals hebben veel ervaring en maken snel een einde aan elke ongedierteplaag. Of u nu last heeft van ratten of wespen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op als u ratten wilt bestrijden in Waalwijk of omgeving.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...