Bestrijden ongedierte

Professioneel bestrijden van ongedierte? Bel F. van Gestel Plaagdierbeheersing!

Plaagdierbeheersing gewenst? F. van Gestel Plaagdierbeheersing is uw ongediertebestrijder! Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden en weren van diverse soorten ongedierte. Hierbij gaan wij professioneel en snel te werk. Wanneer u last heeft van plaagdieren in huis of in uw pand, dan is dit zeer hinderlijk. Ongedierte kan niet alleen zorgen voor schade aan uw spullen, maar ook uw gezondheid beschadigen. Het zo snel mogelijk inzetten van een professionele ongediertebestrijder is daarom erg belangrijk. Wij zijn 24/7 te bereiken. Bij u op locatie gaan wij op zoek naar de bron van het ongedierte, waarna het vakkundig bestreden wordt. Ook kunnen wij preventieve maatregelen nemen. Zet ons nu in voor uw plaagdierbeheersing of lees verder om meer te weten te komen over waar wij werken en onze voordelen.

Waar bestrijden wij ongedierte?

Wij bestrijden ongedierte in verschillende sectoren. Wij zijn u in onder andere de volgende sectoren graag van dienst:

  • Agrarische ondernemingen: bij een agrarische onderneming bent u met levende dieren bezig. Hierdoor hebben plaagdieren meer mogelijkheden om zich te ontwikkelen.
  • Horecaondernemingen: plaagdieren worden vooral door eet- en drinkwaren aangetrokken, wat volop aanwezig is in horecabedrijven. Wij bestrijden deze plaagdieren effectief, zodat u er geen last meer van heeft.
  • Voedingsmiddelenindustrie: plaagdieren kunnen zowel in de voedingsmiddelenindustrie als bij bedrijven waar producten en machines worden gebruikt voor grote schade zorgen. Wij zorgen ervoor dat dit probleem snel verholpen wordt.
  • Midden- en kleinbedrijven: speciaal voor midden- en kleinbedrijven bieden wij jaarcontracten aan voor het bestrijden en monitoren van diverse soorten ongedierte.
  • Particulieren: ongedierte in en rondom huis is zeer vervelend. Wij stellen vast om wat voor soort ongedierte het gaat en bestrijden het vervolgens effectief.

Kenmerkend voor F. van Gestel Plaagdierbeheersing

Het bestrijden van ongedierte kunt u het beste uitbesteden aan F. van Gestel Plaagdierbeheersing, omdat u bij ons altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit plaagdierenbestrijding. Ook staan wij bekend om het volgende:

  • Periodieke inspectie: periodiek inspecteren wij uw pand en/of woning, zodat we tijdig sporen van plaagdieren waar kunnen nemen en problemen kunnen voorkomen
  • Ervaren specialisten: ons team beschikt over jarenlange ervaring om ongedierte op de juiste manier te bestrijden en te weren
  • Milieuvriendelijk: Voor de bestrijding van ongedierte gebruiken wij alleen milieuvriendelijke middelen en technieken
  • Grondige inspectie: wij inspecteren grondig de staat van uw huis of houtwerk

Direct bestrijden van ongedierte? Neem nu contact op

Direct bestrijden van ongedierte? Neem nu contact op. Onze professionals komen dan spoedig naar uw woning of bedrijfspand om het ongedierte snel en doeltreffend te bestrijden. Eventueel kunnen wij ook preventieve maatregelen treffen voor de toekomst. Bel ons via 06 – 42 20 72 00 of stuur een mail naar info@fvgestel.nl. Het bestrijden van ongedierte is bij F. van Gestel Plaagdierbeheersing in de juiste handen!

 
 
 
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...