Boktor bestrijden Den Bosch

Een boktor gezien in huis? Bestrijden is de enige oplossing. In Den Bosch helpen wij u daar graag bij. FvGestel Plaagdierbeheersing is het aangewezen bedrijf als u last heeft van een ongedierteplaag, zoals de boktor. Dit beestje is zelf niet schadelijk maar zijn nakomelingen des te meer. De larven, die u waarschijnlijk beter kent onder de naam houtworm, kunnen binnen korte tijd veel schade aanbrengen. Zelfs zo erg dat bij niet tijdig ingrijpen een pand zelfs kan instorten. En omdat boktorren voor veel nakomelingen zorgen, is het belangrijk om het probleem grondig aan te pakken. Wilt u de boktor laten bestrijden? In Den Bosch, Breda, Waalwijk en Tilburg zijn wij snel ter plaatse om u van uw probleem af te helpen.

Hoe herkent u boktor aantasting?

Weet u niet zeker of u een boktor in uw huis gezien hebt? Een boktor heeft een aantal kenmerken. Hij kan tot wel twee centimeter groot worden en is zwart van kleur. Zijn lijf is langgerekt en hij heeft zes pootjes. Maar de twee grote tasters aan zijn kop zijn het meest herkenbaar. Treft u een soortgelijk beest aan bij hout en maakt hij ook nog eens knaaggeluidjes, dan is het waarschijnlijk een boktor. Bestrijden is dan raadzaam. In Den Bosch zijn wij de specialist. Maar zelf kunt u ook al maatregelen treffen. Boktorren houden van hout en komen dan ook meestal via hout uw woning binnen. Onze specialist kan u meer vertellen over wat u zelf kunt doen, om dit te voorkomen.

Onze werkwijze

Heeft u een boktor gezien? We bestrijden ze voor u. In Den Bosch zijn wij de specialist op het gebied van ongediertebestrijding. We houden ons al jarenlang bezig met plaagdiermanagement. Wij lossen uw problemen met een ongedierteplaag op en geven praktische adviezen zodat toekomstige problemen voorkomen kunnen worden. Zo starten we altijd met een riscio-inventarisatie en maken in samenspraak met u een plan van aanpak. We kunnen daarnaast periodiek uw gebouw inspecteren, zodat we tijdig sporen van ongedierte kunnen waarnemen en zo problemen kunnen voorkomen.

Over ons

Zoekt u een ongediertebestrijder die weet hoe hij de boktor moet bestrijden in de regio Den Bosch, Breda, Waalwijk, Tilburg? FvGestel Plaagdierbeheersing is de aangewezen specialist. Onze professionals hebben veel ervaring en maken snel een einde aan een ongedierteplaag. Hoe hardnekkig ook. Neem vrijblijvend contact met ons op als u boktor wilt laten bestrijden in Den Bosch.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...