Horeca ondernemingen

Plaagdieren worden met name aangetrokken door eet- en drinkwaren. Iets wat vaak volop aanwezig is bij horecabedrijven. De aanwezigheid van plaagdieren bij eet- en drinkwaren kan een grote risico vormen voor de voedselveiligheid. Ze brengen vaak ziekten en/of ziekteverwekkende micro-organismen met zich mee.

Volgens de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) moet u als ondernemer van een horeca of Retail bedrijf procedures voor in uw HACCP-systeem beschrijven.

De NVWA controleert of deze procedures correct worden uitgevoerd.

Horeca ondernemingen
Horeca ondernemingen

Plaagdieren worden met name aangetrokken door eet- en drinkwaren. Iets wat vaak volop aanwezig is bij horecabedrijven. De aanwezigheid van...

Learn more
Midden en klein bedrijven
Midden en klein bedrijven

Speciaal voor bedrijven bieden wij jaar contracten aan voor het bestrijden en monitoren van allerlei soorten ongedierte die niet wenselijk zijn...

Learn more
Agrarische onderneming
Agrarische onderneming

Bij een agrarische onderneming bent u uiteraard bezig met levende dieren. Waardoor plaagdieren meer mogelijkheden hebben om zich te ontwikkelen...

Learn more
Particulieren – rondom huis
Particulieren – rondom huis

Ongedierte in en rondom huis wordt als vervelend of hinderlijk ervaren. Allereerst zullen wij vaststellen om wat voor soort ongedierte het gaat...

Learn more
Voedingsmiddelen industrie
Voedingsmiddelen industrie

Plaagdieren kunnen zowel binnen de voedingsmiddelenindustrie als bij bedrijven waar producten en machines worden gebruikt, voor grote schade...

Learn more