Boktor bestrijden Tilburg

Boktor bestrijden is een lastige klus. In Tilburg is FvGestel Plaagdierbeheersing een echte specialist op het gebied van ongediertebestrijding. Heeft u een boktor gezien? Wacht dan niet te lang om hulp in te schakelen. De boktor is niet schadelijk, maar zijn nakomelingen wel! De larven zijn echte houtvreters en brengen binnen de kortste keren veel schade aan. De boktor legt heel veel eitjes en zorgt zo voor veel nakomelingen. Wilt u de boktor dan ook snel bestrijden? In Tilburg, Breda, Waalwijk en Den Bosch staan wij snel voor u klaar.

Boktor, wat is het?

Een boktor is een houtborende insectsoort die in Nederland vaak voorkomt. Er bestaan verschillende soorten, maar niet alle soorten zijn ook schadelijk. Er valt onderscheid te maken in drooghoutboorders en nathoutboorders. De eerste is schadelijk en dol op naaldhout, zoals grenen en vuren. De boktor kan tot wel 2,5 centimeter groot worden en heeft een dekschild en twee scharen aan de voorzijde van zijn kop. Maar belangrijker is het om de larve van de boktor te herkennen. Een boktorlarve is licht van kleur en wordt zo’n 30 millimeter groot. Om zich te voeden, knaagt de houtworm zich een weg door houten voorwerpen. Op deze manier verzwakken complete houten constructies. Er blijft zelfs niets van over als er niks aan de boktor gedaan wordt. Bestrijden is de enige optie. In Tilburg doen wij dat efficiënt en vakkundig voor u.

Onze werkwijze

Alleen een boktor vangen is vaak niet genoeg om u van uw plaag af te helpen. Boktorren planten zich namelijk snel voort. Met behulp van plaagdierenmanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen voorgoed op te lossen. U krijgt daarnaast van ons adviezen zodat toekomstige problemen met bijvoorbeeld de boktor voorkomen kunnen worden. Zo starten we altijd met een risico-inventarisatie en maken daarna een plan van aanpak. We nemen verschillende zaken mee, zoals de bouwkundige staat en hygiëne. Voor onze zakelijke klanten bekijken we ook bedrijfsmatige wering van uw locatie. Vervolgens inspecteren we het gebouw periodiek, zodat we tijdig sporen van plaagdieren zoals de boktor kunnen waarnemen en verdere problemen kunnen voorkomen.

Over ons

Zoekt u een ongediertebestrijder die weet hoe hij de boktor moet bestrijden in Tilburg, Breda, Waalwijk, Den Bosch en omgeving? FvGestel Plaagdierbeheersing is een ervaren bedrijf dat aan elke ongedierteplaag een einde kan maken. Of u nu last heeft van boktorren of ratten. Neem vrijblijvend contact met ons op als u boktor wilt laten bestrijden in Tilburg.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...