Bestrijding ongedierte

Bestrijding van ongedierte benodigd? Schakel F. van Gestel Plaagdierbeheersing in!

Bestrijding van ongedierte nodig? Schakel F. van Gestel Plaagdierbeheersing in! Ons specialisme betreft het bestrijden en weren van verschillende soorten ongedierte. Dit doen wij altijd professioneel en snel. Als u met plaagdieren te maken heeft, kan dit zeer vervelend zijn. Ze kunnen niet alleen uw eigendommen schade toebrengen, maar ook uw gezondheid. Daarom is het verstandig om zo snel mogelijk een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. U kunt ons 24/7 bereiken. Wij komen bij u op locatie en gaan grondig op zoek naar de bron van de plaagdieren, zodat wij deze effectief kunnen bestrijden. Zet ons direct in voor de bestrijding van ongedierte of lees verder voor informatie over de sectoren waarin wij actief zijn en onze voordelen.

Sectoren bestrijding ongedierte

Betreft plaagdierenbestrijding zijn wij actief in diverse sectoren. Zo kunt u ons in de volgende sectoren inschakelen:

  • Horecaondernemingen: plaagdieren worden vooral door eet- en drinkwaren aangetrokken, wat volop aanwezig is in horecabedrijven. Wij bestrijden deze plaagdieren effectief, zodat u er geen last meer van heeft.
  • Midden- en kleinbedrijven: speciaal voor midden- en kleinbedrijven bieden wij jaarcontracten aan voor het bestrijden en monitoren van diverse soorten ongedierte.
  • Agrarische ondernemingen: bij een agrarische onderneming bent u met levende dieren bezig. Hierdoor hebben plaagdieren meer mogelijkheden om zich te ontwikkelen.
  • Voedingsmiddelenindustrie: plaagdieren kunnen zowel in de voedingsmiddelenindustrie als bij bedrijven waar producten en machines worden gebruikt voor grote schade zorgen. Wij zorgen ervoor dat dit probleem snel verholpen wordt.
  • Particulieren: ongedierte in en rondom huis is zeer vervelend. Wij stellen vast om wat voor soort ongedierte het gaat en bestrijden het vervolgens effectief.

Onze kenmerken

Zet u F. van Gestel Plaagdierbeheersing voor de bestrijding van ongedierte in, dan staat u bij ons meer voordelen te wachten dan elders. Zo staan wij om de volgende kenmerken bekend:

  • Grondige inspectie: wij inspecteren grondig de staat van uw huis of houtwerk
  • Milieuvriendelijk: Voor de bestrijding van ongedierte gebruiken wij alleen milieuvriendelijke middelen en technieken
  • Periodieke inspectie: periodiek inspecteren wij uw pand en/of woning, zodat we tijdig sporen van plaagdieren waar kunnen nemen en problemen kunnen voorkomen
  • Ervaren specialisten: ons team beschikt over jarenlange ervaring om ongedierte op de juiste manier te bestrijden en te weren

Meteen bestrijding van ongedierte? Neem nu contact op

Wilt u meteen bestrijding van ongedierte in uw huis of pand? Zet dan snel F. van Gestel Plaagdierbeheersing in, zodat onze professionals direct bij u langs kunnen komen. Wij zorgen ervoor dat u geen last meer hebt van plaagdieren en kunnen tevens preventieve maatregelen nemen. Bel ons via 06 – 42 20 72 00 of stuur ons een e-mail middels info@fvgestel.nl. Met onze professionele bestrijding van ongedierte weet u zeker dat u kiest voor zowel effectiviteit als milieuvriendelijkheid.

 
 
 
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...