Ongediertebestrijding Drunen

FvGestel Plaagdierbeheersing is een ervaren professional op het gebied van ongediertebestrijding. In Drunen en omgeving kunt u altijd bij ons terecht als u overlast ervaart van ongedierte. Of het nu gaat om wespen, ratten, muizen of houtaantasters, wij hebben altijd de juiste oplossing om u van deze plaagdieren af te helpen. Onze ervaren bestrijders helpen u op een verantwoorde manier van alle problemen af. Ga niet zelf aan de slag, ongediertebestrijding is specialistenwerk. In Drunen kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn. Als u last heeft van ongedierte, is het zaak om daar zo snel mogelijk een einde aan te maken.

Bestrijding begint bij de bron

Ongediertebestrijding begint altijd bij de bron. Wij onderzoeken dan ook eerst wat de bron is van de overlast. Alleen dan kunnen uw problemen opgelost worden. Eenmalige ongediertebestrijding helpt u in Drunen slechts kortdurend van uw problemen af. Daarom is het belangrijk om een aantal vragen te stellen: waar komen de plaagdieren vandaan? En waarom kiezen ze voor uw woning of bedrijfspand als verblijfplaats? En de belangrijkste vraag: hoe kunnen we dat in de toekomst voorkomen? Pas als we antwoord hebben op deze vragen, kunnen we beginnen met de bestrijding van het ongedierte.

Sectoren

Ongedierte komen overal voor: in de stad, op het platteland, op bedrijventerreinen en in horecazaken. Bij FvGestel Plaagdierbeheersing kunt u als particulier terecht voor ongediertebestrijding als u in Drunen of omgeving woont. We hebben ook klanten in het midden- en kleinbedrijf en in de voedselindustrie. In de horeca en de agrarische sector komen ook vaak ongedierte voor. Speciaal voor bedrijven bieden wij jaarcontracten aan voor het bestrijden en monitoren van allerlei soorten plaagdieren. De contracten worden speciaal op uw bedrijf afgestemd. Zo kunnen we u altijd adequaat en tegen een scherpe prijs helpen.

Werkwijze

Elke situatie vraag om een andere oplossing. Wij leveren daarom altijd maatwerk om uw problemen met plaagdieren voorgoed op te lossen. We bestrijden niet alleen het probleem, maar geven ook voorlichting over hoe u in de toekomst problemen kunt voorkomen. We maken eerst een risico-inventarisatie en daarna een plan van aanpak. Dat doen we altijd in samenspraak met u. We houden met verschillende zaken rekening, zoals de bouwkundige staat, de hygiëne en de bedrijfsmatige wering van uw locatie. Als u een echte professional zoekt die u voorgoed van plaagdierproblemen af kan helpen, kunt u contact met ons opnemen. Voor ongediertebestrijding in Drunen en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...