Houtworm bestrijden Breda

Zoekt u een professional die gespecialiseerd is in houtworm bestrijden? In Breda moet u dan bij FvGestel Plaagdierbeheersing zijn. Als u last heeft van houtworm, dan moet u echt een vakman inschakelen. Bij de bestrijding van houtworm komt namelijk veel kijken. Een houtwormplaag kan erg hardnekkig zijn en vraagt om een professionele aanpak. Onze deskundige bestrijders gaan grondig en efficiënt te werk en krijgen de plaag zo snel onder controle. Als u iemand zoekt die houtworm kan bestrijden in Breda, Den Bosch, Tilburg en Waalwijk, ben u bij ons aan het goede adres.

Echte veelvraten

Het zijn maar kleine beestjes, maar houtwormen zijn echte slopers. In Nederland zijn de meeste houtwormen afkomstig van boktor en gewone houtwormkever. Deze larven knagen zich een weg door houten constructies en kunnen erg veel schade veroorzaken. In de meest ernstige gevallen kan houtworm het hout in huizen zodanig aantasten, dat een gebouw kan instorten vanwege een verzwakte constructie. Zorg ervoor dat u het zo ver niet laat komen. En schakel tijdig een professional die houtworm kan bestrijden in de regio Breda. Gelukkig zijn houtwormen redelijk goed te ontdekken. Als u last heeft van houtworm, dan zitten er kleine gaatjes in het houtwerk. Er liggen ook kleine hoopjes zaagsel onder het houtwerk. Dan weet je zeker dat je last hebt van houtworm.

Grondig te werk gaan

Wanneer u houtworm aantreft in uw woning, kunt u professionele houtwormbestrijding inschakelen. Als u contact met ons opneemt, maken we eerst, in samenspraak met u, een plan van aanpak. Want het bestrijden van houtworm moet grondig worden aangepakt. We kijken ook of het aangetaste hout nog sterk genoeg is. Er zijn verschillende manieren om houtworm te bestrijden. Welke manier voor u het beste werkt, hangt van een aantal zaken af. Graag bespreken we met u hoe we het beste bij u houtworm kunnen bestrijden. We werken in Breda, maar ook in Den Bosch, Tilburg en Waalwijk.

Over ons

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder die houtworm kan bestrijden in omgeving Breda? Schakel dan FvGestel Plaagdierbeheersing in. Niet alleen als u last heeft van houtworm, maar ook kakkerlakken, muizen, bedwantsen en wespen kunnen we bestrijden. Onze professionals maken aan elke plaag snel een einde. Wilt u meer weten onze verschillende bestrijdingsmethodes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten zijn:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...