Plaagdierenbestrijding

Plaagdierenbestrijding gewenst? F. van Gestel Plaagdierbeheersing is u snel van dienst!

Plaagdierenbestrijding gewenst? F. van Gestel Plaagdierbeheersing is u snel van dienst! Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden en weren van plaagdieren en doen dit op een professionele wijze. Wanneer u last heeft van ongedierte, is dat erg vervelend. Plaagdieren kunnen zowel schadelijk zijn voor uw gezondheid als voor uw eigendommen. Het is daarom het beste als u zo snel mogelijk van het ongedierte af bent. Wij hanteren een effectieve aanpak, waarbij wij bij u op locatie komen om het ongedierte te bestrijden. Hiervoor zijn wij 24/7 inzetbaar. Wij gaan grondig op zoek naar de bron van het ongedierte. Door de bron aan te pakken, kunnen de plaagdieren pas echt goed bestreden worden. Zet ons meteen in voor uw plaagdierenbestrijding of lees verder voor meer informatie.

Sectoren plaagdierenbestrijding

Betreft plaagdierenbestrijding zijn wij actief in diverse sectoren. Zo kunt u ons in de volgende sectoren inschakelen:

  • Horecaondernemingen: plaagdieren worden vooral door eet- en drinkwaren aangetrokken, wat volop aanwezig is in horecabedrijven. Wij bestrijden deze plaagdieren effectief, zodat u er geen last meer van heeft.
  • Midden- en kleinbedrijven: speciaal voor midden- en kleinbedrijven bieden wij jaarcontracten aan voor het bestrijden en monitoren van diverse soorten ongedierte.
  • Agrarische ondernemingen: bij een agrarische onderneming bent u met levende dieren bezig. Hierdoor hebben plaagdieren meer mogelijkheden om zich te ontwikkelen.
  • Voedingsmiddelenindustrie: plaagdieren kunnen zowel in de voedingsmiddelenindustrie als bij bedrijven waar producten en machines worden gebruikt voor grote schade zorgen. Wij zorgen ervoor dat dit probleem snel verholpen wordt.
  • Particulieren: ongedierte in en rondom huis is zeer vervelend. Wij stellen vast om wat voor soort ongedierte het gaat en bestrijden het vervolgens effectief.

De voordelen van F. van Gestel Plaagdierbeheersing

Kies je voor plaagdierenbestrijding van F. van Gestel Plaagdierbeheersing, dan kun je bij ons op verschillende voordelen rekenen. Wij staan bekend om de volgende punten:

  • Milieuvriendelijk: Voor de bestrijding van ongedierte gebruiken wij alleen milieuvriendelijke middelen en technieken
  • Grondige inspectie: wij inspecteren grondig de staat van uw huis of houtwerk
  • Ervaren specialisten: ons team beschikt over jarenlange ervaring om ongedierte op de juiste manier te bestrijden en te weren
  • Periodieke inspectie: periodiek inspecteren wij uw pand en/of woning, zodat we tijdig sporen van plaagdieren waar kunnen nemen en problemen kunnen voorkomen

Zet ons in voor uw plaagdierenbestrijding

Direct plaagdierenbestrijding nodig? Zet dan nu F. van Gestel Plaagdierbeheersing in. Wij komen spoedig bij u langs om u van het ongedierte af te helpen en kunnen ook preventieve maatregelen treffen. Neem contact met ons op via 06 – 42 20 72 00 of stuur ons een mail via info@fvgestel.nl. Met de plaagdierenbestrijding van F. van Gestel Plaagdierbeheersing zijn plaagdieren snel verleden tijd!

 
 
 
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...