Wespenbestrijding Oosterhout

Wespenbestrijding is specialistisch werk. In Oosterhout is FvGestel Plaagdierbeheersing een ervaren specialist op dit gebied. Heeft u een wespennest ontdekt in of rondom uw huis, wees dan voorzichtig. Wespen reageren agressief en steken onmiddellijk als ze zich bedreigd voelen. Om vervelende situaties te voorkomen, kunt u het beste zo snel mogelijk een specialist in wespenbestrijding inschakelen. In Oosterhout is dat FvGestel Plaagdierbeheersing. Zodat u weer kunt genieten van een onbezorgde middag in uw tuin of op het balkon.

Hoe herkent u een wespennest?

Iedereen heeft weleens een of meerdere wespen in de tuin vliegen. Maar wanneer is het nu een echte plaag of zit er een nest in de buurt? U kunt zelf op onderzoek uit gaan. Een wespennest kan verschillende vormen hebben. Dat is onder andere afhankelijk van de wespensoort die het nest maakt. Een nest is een ingenieus en mooi kunstwerk en wordt gemaakt van laagjes gekauwde hout- of plantenvezels. De meeste nesten zijn grijs van kleur en hebben meerdere ingangen. Sommige nesten zijn nog klein, misschien zijn ze nog in aanbouw. Maar een volgroeid wespennest kan wel zo groot worden als een basketbal. Verstandig is om wespennesten rondom uw woning of bedrijfspand te laten verwijderen. FvGestel is de specialist op het gebied van wespenbestrijding in Oosterhout en omgeving.

Laat het aan een vakman over

Misschien denkt u dat u zelf wel even het nest kan weghalen. Of, iets wat we ook vaak horen, wilt u de opening van het nest dichtmaken. Doe het niet! Wespen reageren zeer agressief als ze worden aangevallen. Ze komen massaal op u af en voordat u het weet bent u meerdere keren gestoken. Laat wespenbestrijding over aan iemand die er echt verstand van heeft. Wij kunnen een nest op een veilige manier uitroeien, dit doen we bovendien op basis van garantie.

Plan van aanpak

Als u een wespennest ontdekt, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij zoeken eerst uit waar het nest zich bevindt en hoe groot het is. Het nest kan bijvoorbeeld verstopt zitten in de spouw of op een zolder hangen. Voor elk scenario hebben wij de juiste aanpak. Wij bespreken vooraf altijd met u wat ons plan van aanpak is en welke kosten u kunt verwachten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u zeker dat u verlost wordt van de wespenplaag. Voor wespenbestrijding in Oosterhout moet u dan ook bij FvGestel Plaagdierbeheersing zijn.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...