Wespenbestrijding Den Bosch

Zoekt u een ervaren bedrijf op het gebied van wespenbestrijding in Den Bosch en omgeving? FvGestel Plaagdierbeheersing is de specialist als het gaat om ongediertebestrijding. Wespen zijn niet erg geliefd. Ze kunnen zeer irritant zijn en een steek van dit geel met zwart gestreepte beest doet erg veel pijn. Wie veel last heeft van wespen, weet hoe vervelend deze beesten kunnen zijn. En u moet zeker uitkijken als u allergisch bent voor een wespensteek. Een enkele steek kan er al voor zorgen dat u zo snel mogelijk naar het ziekenhuis moet. Wespenbestrijding is dus noodzaak. In Den Bosch, Breda, Waalwijk en Tilburg helpen wij u van uw plaag af. Dit doen wij bovendien op basis van garantie.

Hoe spoor je wespennest op?

Vliegen er veel wespen in uw tuin? Of heeft u ze zelfs binnen? Dan kan er een wespennest in de buurt zitten. Wespen bouwen nesten in de muur, slaapkamer of op zolder. Als u vooral last heeft van wespen in de tuin, dan zit er misschien een nest in de grond of hangt er eentje in een boom of aan de dakrand. Spoor het nest op door de vliegroute van de wesp te volgen. Als u de wesp bijvoorbeeld in de muur ziet verdwijnen, is de kans groot dat zich daar een nest bevindt.

Laat het aan een vakman over

Wespenbestrijding is een vak apart. In Den Bosch zijn wij een echte specialist. Ga dus niet zelf aan de slag. Er zijn namelijk sprays te koop waarmee u wespen kunt doden. Of u kunt zelf een wespenval maken. Hiermee doodt u maar een paar wespen maar geen heel nest. Ook het nest stuk maken, verdrinken, in brand steken of dicht stoppen is erg af te raden. Wespen reageren zeer agressief als ze worden aangevallen. Ze komen massaal op u af en voordat u het weet bent u meerdere keren gestoken.  En dat kan ernstige gevolgen hebben, zeker voor mensen die allergisch zijn. Schakel daarom altijd iemand in die verstand van zaken heeft. Dan is het nest binnen de kortste keren vakkundig verwijderd.

Plan van aanpak

Als u belt komen wij zo snel mogelijk langs. Allereerst kijken we hoe groot het nest is en waar het zich bevindt. Zitten de wespen in de spouw of hangt er een nest aan de dakrand van uw woning? Wij hebben voor elk scenario de juiste aanpak. Vooraf bespreken we met u de bestrijdingsmethode en de daaraan verbonden kosten. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.  Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in wespenbestrijding in omgeving Den Bosch, Breda, Waalwijk en Tilburg? FvGestel Plaagdierbeheersing is een ervaren bedrijf dat aan elke ongedierteplaag een einde kan maken. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt over wespenbestrijding in Den Bosch.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...