Vlooien bestrijden Breda

Last van vlooien in huis? Laat ze bestrijden! In Breda kan FvGestel Plaagdierbeheersing u daarbij helpen. Want op vlooien zit niemand te wachten. U heeft deze kleine kriebelbeestjes soms zomaar in huis. Zeker als u huisdieren heeft, zoals een hond of kat. Eenmaal in huis, zijn vlooien een echte plaag waar u niet zomaar weer vanaf bent. Het is daarom raadzaam om een professional in te schakelen die u kan helpen om de vlooien te bestrijden. In Breda, maar ook in Den Bosch, Waalwijk en Tilburg zijn wij het aangewezen adres. Wij hebben veel expertise op het gebied van ongediertebestrijding.

Vlooien in huis

Ze zijn echt piepklein maar kunnen grote problemen veroorzaken. Veel mensen krijgen al jeuk als ze er aan denken: vlooien. Deze kleine kriebelbeestjes zijn echte parasieten. Ze bijten hun slachtoffer en dat veroorzaak veel jeuk. Vlooien komen voornamelijk voor in woningen waar huisdieren wonen of hebben gewoond. De beestjes verstoppen zich het liefst in een dikke warme vacht van bijvoorbeeld een kat of hond. Maar ook konijnen en andere knaagdieren kunnen vlooien bij zich hebben. Maar vlooien kunnen ook mensen bijten en leven van het bloed dat ze na de beet opzuigen. Het lastige van vlooien is dat ze zich snel kunnen verspreiden. Ze springen van het ene naar het andere slachtoffer en voor u het weet heeft u een huis vol met vlooien.

Hoe kom ik van vlooien af?

Als u ziet dat uw huisdier meer krabt dan normaal, doet u er verstandig aan om te controleren of hij geen vlooien heeft. Dit kan u het beste doen met een vlooienkam. Als u kleine beestjes aantreft in zijn vacht, zijn het waarschijnlijk vlooien. Wacht niet lang met deze vlooien te bestrijden. In Breda zijn we een goed aangeschreven vlooienbestrijder. Want vergis u niet, dit is geen eenvoudige klus. Als u een paar vlooien heeft, kunt u er zelf nog iets aan doen. Maar als er sprake is van een plaag, kunt u beter een professionele ongediertebestrijder in de arm nemen. Natuurlijk houden we tijdens de bestrijding rekening met uw huisdieren.

Over ons

Zoekt u een professionele en ervaren ongediertebestrijder die vlooien kan bestrijden in omgeving Breda, Waalwijk, Tilburg, Den Bosch? Schakel dan FvGestel Plaagdierbeheersing in. Onze professionals hebben veel ervaring maken aan elke plaag snel een einde. Wilt u meer weten onze verschillende bestrijdingsmethodes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op als u vlooien wilt bestrijden en u woont in Breda.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...