Kakkerlakken bestrijden Tilburg

Wilt u kakkerlakken laten bestrijden in Tilburg? FvGestel Plaagdierbeheersing kan u daarbij helpen. We zijn de professional op het gebied van ongediertebestrijding in de regio en kunnen u op een efficiënte manier snel afhelpen van allerlei soorten ongedierte. Niemand houdt van kakkerlakken. Ze zien er eng uit, zijn vies en kunnen ook nog eens allerlei erge ziektes overbrengen. Bovendien planten ze zich snel voort, waardoor het risico groot is dat u te maken krijgt met een kakkerlakken plaag. Het is daarom erg verstandig om kakkerlakken zo snel mogelijk te bestrijden. In Tilburg, Den Bosch, Breda en Waalwijk helpen wij u graag van dit ongedierte af.

Waar tref je kakkerlakken aan?

Je hoort het nog wel eens. Vakantiegangers die enorme kakkerlakken aantreffen in hun hotel of zelfs op hun hotelkamer. Ineens staan ze oog in oog met een centimeters grote kakkerlak, je ergste nachtmerrie toch? Ook in Nederland komen kakkerlakken voor, niet alleen in verre oorden dus. Dit ongedierte verstopt zich in huizen maar ook in horecagelegenheden en bedrijven. Kakkerlakken houden namelijk van vochtige en warme plekjes waar ze voedsel kunnen vinden. De keuken is hun favoriet. U kunt zelf ook maatregelen nemen om een kakkerlakkenplaag te voorkomen. Laat geen etensresten slingeren en zorg dat u keuken en huis schoon en goed geventileerd is.

Kakkerlakken bestrijden

Bent u kakkerlakken tegengekomen? Laat ze dan meteen bestrijden!  In Den Bosch zijn wij de aangewezen specialist om u van deze plaag af te helpen. We inspecteren eerst het huis of bedrijf. We kijken vooral goed in de keuken, want daar zitten kakkerlakken graag. Ze zijn namelijk dol op voedselresten en vetspetters die achterblijven. Na inspectie maken we een actieplan en informeren we u over de daaraan verbonden kosten. Er zijn verschillende manieren om kakkerlakken te bestrijden maar meestal zetten we insecticiden in. We geven u ook tips om een kakkerlakkenplaag in de toekomst te kunnen voorkomen door bijvoorbeeld goed op hygiëne te letten. Ventileer uw huis goed, ruim alle etensresten op en probeer er voor te zorgen dat er geen warme en vochtige plekjes ontstaan.

Over ons

Zoekt u een professionele ongediertebestrijder die kakkerlakken kan bestrijden in Tilburg, Den Bosch, Breda, Waalwijk en omgeving?  FvGestel Plaagdierbeheersing is dan de aangewezen specialist. Onze professionals hebben veel ervaring en maken korte metten met elke ongedierteplaag. Wilt u meer weten onze verschillende bestrijdingsmethodes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op als u kakkerlakken wilt bestrijden in Tilburg of omgeving.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...