Kakkerlakken bestrijden Den Bosch

Heeft u last van kakkerlakken in uw bedrijf of woning? En bent u op zoek naar een vertrouwd adres die kakkerlakken voor u kan bestrijden? In Den Bosch is FvGestel Plaagdierbeheersing de professional op het gebied van ongediertebestrijding. Wij kunnen u op een efficiënte manier snel afhelpen van allerlei soorten ongedierte. Kakkerlakken zijn misschien wel het meest gevreesde ongedierte. Ze zien er eng uit en kunnen ook nog eens allerlei erge ziektes overbrengen. Het is erg aan te raden om kakkerlaken zo snel mogelijk te bestrijden. In Den Bosch, Breda, Tilburg en Waalwijk en omgeving staan wij voor u klaar.

Waar tref je kakkerlakken aan?

Misschien heeft u weleens verhalen gehoord van mensen die centimeters grote kakkerlakken aantroffen op hun hotelkamer. Je moet er toch niet aan denken, ineens sta je oog in oog met een grote kakkerlak. Ook in Nederland komen kakkerlakken veelvuldig voor. Niet alleen in huis maar ook horecagelegenheden en bedrijven hebben last van dit ongedierte. Kakkerlakken houden namelijk van vochtige en warme plekjes waar ze veel voedsel kunnen vinden. Bijvoorbeeld de keuken. U kunt zelf ook al maatregelen nemen om een kakkerlakkenplaag te voorkomen. Zorg dat u woning en keuken schoon is en laat geen etensresten liggen. Zo voorkomt u dat kakkerlakken door kieren of leidingen uw huis binnen dringen.

Kakkerlakken bestrijden

Heeft u kakkerlakken gevonden? Neem dan contact met ons op en laat ze dan meteen bestrijden! Voor de bestrijding van kakkerlakken in Den Bosch komen wij zo snel mogelijk langs. We maken eerst een inspectieronde, vooral de keuken zal onze aandacht hebben. Want daar zitten kakkerlakken graag, ze zijn dol op voedselresten en vet dat achterblijft. Na inspectie informeren we u over een behandelplan. Er zijn verschillende manieren om kakkerlakken te bestrijden maar meestal zullen er insecticiden ingezet worden. Vervolgens geven we u tips om een kakkerlakkenplaag in de toekomst te kunnen voorkomen door bijvoorbeeld goed op de hygiëne te letten. Ventileer uw huis goed en probeer er voor te zorgen dat er geen warme en vochtige plekjes ontstaan.

Over ons

Zoekt u een professionele en ervaren ongediertebestrijder die kakkerlakken kan bestrijden in Den Bosch, Breda, Waalwijk, Tilburg en omgeving? FvGestel Plaagdierbeheersing is de aangewezen specialist. Onze professionals hebben veel ervaring en maken aan elke plaag snel een einde. Wilt u meer weten over onze verschillende bestrijdingsmethodes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op als u kakkerlakken wilt bestrijden in Den Bosch of omgeving.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...