Kakkerlakken bestrijden Breda

Heeft u kakkerlakken gezien en wilt u ze bestrijden? In Breda is FvGestel Plaagdierbeheersing het aangewezen bedrijf. Wij kunnen u snel en op een professionele manier snel afhelpen van allerlei soorten ongedierte. Van alle ongedierte jaagt de kakkerlak misschien wel de meeste schrik aan. Ze zien er niet alleen eng uit, ze kunnen ook nog eens allerlei ziektes overbrengen. Bijvoorbeeld een salmonellabesmetting of tyfus. Maar ze kunnen ook zorgen voor diarree, een maag- of darmontsteking en buikgriep. En de uitwerpselen kunnen astma en eczeem veroorzaken. Het is daarom belangrijk om kakkerlaken zo snel mogelijk te bestrijden. In Breda, Den Bosch, Tilburg en Waalwijk en omgeving helpen wij u daarbij.

Waar tref je kakkerlakken aan?

Je ziet het weleens op televisie, mensen die op hun hotelkamer centimeters lange kakkerlakken aantreffen. Dat is schrikken! Maar ook in Nederland komen kakkerlakken voor. Je kunt ze tegenkomen in huis, maar ook de horeca kan te maken krijgen met een kakkerlakkenplaag. Kakkerlakken houden namelijk van vochtige en warme plekjes waar ze veel voedsel kunnen vinden. U kunt zelf ook al maatregelen nemen om een kakkerlakkenplaag te voorkomen. Zorg voor een schone woning of keuken en laat geen etensresten slingeren. En ventileer uw huis regelmatig zodat kakkerlakken geen vochtige plekjes kunnen vinden. En controleer af en toe de meest voorkomende schuilplaatsen van kakkerlakken. Ze verschansen zich graag in de buurt van warmtebronnen.

Kakkerlakken bestrijden

Heeft u een kakkerlak gevonden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Sommige mensen proberen de kakkerlak zelf te bestrijden. Maar dat is niet eenvoudig, kakkerlakken weten zich namelijk erg goed te verstoppen. Het is dus maar de vraag of u alle kakkerlakken weet te bestrijden. In Breda kunt u dan ook beter het zekere voor het onzekere nemen en FvGestel Plaagdierbeheersing inschakelen. Onze bestrijders werken uiterst efficiënt en kunnen elke ongedierteplaag bestrijden. We inspecteren de ruimte en na inspectie zal de bestrijder u informeren over een behandelingsplan. Er zijn verschillende manieren om kakkerlakken te bestrijden. Samen met u bespreken de meest effectieve vorm die geschikt is voor uw situatie.

Over ons

Zoekt u een professionele en ervaren ongediertebestrijder die kakkerlakken kan bestrijden in Breda, Waalwijk, Tilburg, Den Bosch en omgeving? Roep dan de hulp van FvGestel Plaagdierbeheersing in. Onze professionals hebben veel ervaring maken aan elke plaag snel een einde. Wilt u meer weten onze verschillende bestrijdingsmethodes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op als u kakkerlakken wilt bestrijden in Breda of omgeving.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...