Bedwantsen bestrijden Tilburg

Bedwantsen in bed? Wij bestrijden ze in Tilburg en omgeving. FvGestel Plaagdierbeheersing is de aangewezen specialist als u last heeft van ongedierte zoals bedwantsen. Als u wakker wordt met rode bultjes op uw armen of benen, kunt u last hebben van bedwantsen. Dit zijn kleine rode beestjes die zich goed verstoppen in uw bed. Als u slaapt komen ze tevoorschijn om zich te voeden met uw bloed. Wees er snel bij als u last van bedwantsen heeft. Het bestrijden is een hele klus. In Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Breda en omgeving kunnen wij een bedwantsenplaag voor u bestrijden.

Hoe herkent u bedwantsen?

Bedwantsen zijn kleine beestjes die zich niet zo snel laten zien. Ze verstoppen zich in kieren en naden en komen pas ’s nachts tevoorschijn om u lastig te vallen. Hoe weet u nu of u last heeft van bedwantsen? Ziet u rood/zwarte vlekjes op uw beddengoed? Dit kunnen uitwerpselen zijn van een bedwants. Maar het grootste kenmerk is toch wel de bultjes op uw lichaam. Bedwantsen steken meerdere keren achter elkaar waardoor de bultjes zich vlak bij elkaar bevinden. Ze zwellen op en gaan erg jeuken. Het lijkt in eerste instantie op uitslag maar het zijn kleine beetjes van de bedwants. De bultjes verdwijnen vanzelf weer maar als u niets aan het bedwantsenprobleem doet, heeft u binnen de kortste keren weer bultjes op uw lichaam.

Hoe kunt u bedwantsen bestrijden?

Als u denkt dat u last heeft van bedwantsen, moet u altijd de hulp inschakelen van een professionele ongediertebestrijder. Bedwantsen bestrijden is niet eenvoudig. In Tilburg is FvGestel Plaagdierbeheersing een erkend bedrijf met veel ervaring. Wij roeien niet alleen de bedwantsen uit, maar helpen u ook om verdere problemen te voorkomen. Voordat we beginnen met het bestrijden, maken we eerst een plan van aanpak. Ook u kunt helpen. Door bijvoorbeeld geen kleding en beddengoed te verspreiden (of in afgesloten plastic zakken te vervoeren) en op een goede manier te wassen. De bestrijding van bedwantsen kan op verschillende manieren gebeuren. Na een grondig onderzoek bepalen we, in samenspraak met u, wat de beste oplossing is. Bedwantsen zijn hardnekkig, soms zijn meerdere behandelingen nodig. Als een professional zoekt op het gebied van bedwantsen bestrijden, bent u in Tilburg bij ons aan het goede adres.

Over ons

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder die bedwantsen kan bestrijden in omgeving Tilburg, Den Bosch, Breda, en Waalwijk? Schakel dan FvGestel Plaagdierbeheersing in. Onze professionals hebben veel ervaring maken aan elke plaag snel een einde. Wilt u meer weten onze verschillende bestrijdingsmethodes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...