Bedwantsen bestrijden Den Bosch

Bedwantsen bestrijden is een lastige klus. In Den Bosch is FvGestel Plaagdierbeheersing het aangewezen bedrijf om u van deze kriebelbeestjes af te helpen. Bedwantsen komen steeds vaker voor in de Nederlandse bedden. Meegenomen van verre oorden zoeken ze hun heil tussen de dekens en veroorzaken veel overlast. Schakel daarom snel een professioneel bedrijf in als u bedwantsen wilt laten bestrijden. Wij werken in Den Bosch, Tilburg, Waalwijk en Breda. Als onze bestrijders zijn langs geweest, kunt u weer rustig gaan slapen!

Bedwantsen komen steeds vaker voor

Het leek erop dat de bedwants was uitgeroeid in West-Europa. Maar het beestje komt weer steeds vaker voor. In hotels, maar ook vervoersbedrijven hebben er last van. Reizigers nemen de bedwantsen namelijk mee. Niet alleen van een hotelbed, maar ook vanaf een trein- of vliegtuigstoel. Heeft u eenmaal bedwantsen in huis dan zult u dat merken aan jeuk en beten. Bedwantsen laten zich niet zien maar wachten tot u slaapt. Dan slaan ze toe en steken u. Vervolgens zuigen ze uw bloed op en dit veroorzaakt de jeuk.  Bedwantsen kunnen in hun leven honderden eitjes leggen dus u heeft binnen de kortste keren last van een echte plaag.

Een ware plaag

Een bedwants laat zich niet snel zien. Het is daarom lastig om ze te vinden. Alleen ervaren bestrijders zoals die van FvGestel Plaagdierbeheersing kunnen een plaag traceren en verhelpen. Als we de beestje zien en een plaag vermoeden, gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Maar eerst maken we een stappenplan. Zo checken we waar de bedwantsen allemaal zitten. Want ze blijven helaas niet alleen in de slaapkamer. Schakel daarom alleen een professioneel en ervaren bedrijf in als u bedwantsen wilt laten bestrijden. In Den Bosch is FvGestel Plaagdierbeheersing een erkend bedrijf. Maar zelf kunt u ook al iets doen. Was uw beddengoed en kleding zorgvuldig. De bestrijder vertelt u hoe u dat het beste kunt doen. Vergeet ook geen plekje waar bedwantsen kunnen zitten. Het zijn hardnekkige beestjes, soms zijn er meerdere behandelingen nodig voordat u van het probleem verlost bent.

Over ons

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder die bedwantsen kan bestrijden in omgeving Den Bosch, Breda, Tilburg en Waalwijk? Schakel dan FvGestel Plaagdierbeheersing in. Niet alleen als u last heeft van bedwantsen, maar ook ratten, muizen, houtworm en wespen kunnen we vakkundig bestrijden. Onze professionals maken aan elke plaag snel een einde. Wilt u meer weten onze verschillende bestrijdingsmethodes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze diensten:

Ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen,etc. Al het ongedierte waar u last van heeft bestrijden wij met de juiste middelen. zie hieronder voorbeelden.
Kruipende insecten

Kruipende insecten

Kruipende insecten

Hier vallen o.a. onder: Mieren bedwantsen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes vlooien kakkerlakken broodkevers

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Vliegende insecten

Hier vallen o.a. onder: Wespen Bijen Vliegen Muggen Motten

Knaagdieren

Knaagdieren

Knaagdieren

Hier vallen o.a. onder: Ratten Muizen

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Houtverduurzaming

Hier vallen o.a. onder: Houtworm Boktor

Overig

Overig

Overig

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen (ongedierte) op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat...